Инфо

1. април 2020.1. апр 2020.
Зеленовић посетио радове на изолацији зграде

Зеленовић посетио радове на изолацији зграде

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић са сарадницима, посетио је данас и упознао се како теку радови на изолацији стамбене зграде у улици Цара Душана 44 у Шапцу. Овом приликом је рекао да се ради о реализацији пројекта изолације укупно око 1.200 стамбених јединица у 40 зграда на простору града. То је близу 75.000 метара квадратних стамбене површине. При крају су слични послови у улици Краљице Марије број један, а крећу исти у Сремској 1,3 и 5.

Целокупна инвестиција је вредна око 2,5 милиона динара.Реализује се посредством шабачке Топлане, а средства су обезбеђена из кредита Европске банке за обнову и развој. Директор Топлане Слободан Јеротић је изјавио да се поред термоизолације, на радијаторе постављају термостати и "делитељи" трошкова. Позвао је управнике зграда да се договоре око отплате кредита, који је наглашава повољан за грађане јер ће моћи да га плате на 12 година у 144 рате. Укупан посао на изолацији зграда и кућа у Шапцу требало би да буде готов до краја године.
Циљ су мањи рачуни за грејање, постизање боље енергетске ефикасности и већа заштита животне околине, додао је Зеленовић.
Љ.Ђ.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa