Инфо

2. април 2020.2. апр 2020.
Реконструкција коловоза у улици Милутина Бојића

Реконструкција коловоза у улици Милутина Бојића

За почетни инвестициони циклус у области инфраструктуре Град Шабац је издвојио пет милиона евра, а у оквиру тих планова тренутно се изводе радови на реконструкцији коловоза у улици Милутина Бојића.

Градоначелник Небојша Зеленовић наводи да су све неопходне јавне набавке, уговори обезбеђени пре увођења ванредног стања, а уз појачане мере заштите радника, уређење градских саобраћајница ће бити реализовано у складу са околностима.

-Иако је ванредно стање не можемо дозволити да живот у граду стане, сви радови који се тренутно изводе су према прописима. Радници поштују одредбе о ношењу заштитне опреме, јер водимо рачуна о здрављу свих људи. Наравно да се све ради у отежаним околностима, али као што сам наопменуо водимо рачуна и о томе да фирме послују, али и о запосленима и завршимо планирано, од Савске авеније, преко улица до других јавних простора које уређујемо. Захваљујем компанија као што су Југокоп, Машинокоп, Савремена градња. Све шабачке грађевинске фирме раде у пуном капацитету. Апелујем на Шапчане да без преке потребе не напуштају своје домове, а уколико то учине да носе заштитне маске. Њих има довољно за све - рекао је градоначелник Зеленовић.

Радови вредни 7 милиона динара у улици Милутина Бојића биће завршени у наредних неколико дана.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa