Инфо

4. април 2020.4. апр 2020.
Насловне стране за суботу, 4. април

Насловне стране за суботу, 4. април

Дневне новине на насловним странама у издањима за суботу, 4. април 2020. године, пишу о борби против корона вируса и тренутном здравственом билтену, о руској помоћи која је стигла у Србију, а најављују и интервјуе са познатим личностима које коментришу пандемију.

БЛИЦ - "Они су наши тихи хероји", лист пише о професијама које су важан ослонац у време кризе. Доктор Бранислав Тиодоровић каже "Победићемо корону до краја маја, од јуна ћемо живети нормално".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Под насловом "Линија смрти креће нагоре", о новим жртвама вируса. "Корону ће Руси тући са 16 машина", о руској помоћи Србији, допремљеној авионом.

ДАНАС - "У Ћупријској болници нема здравог анестезиолога", наслов је текста у коме лист преноси сведочења лекара из појединих здравствених установа. "Људи постају свеснији да другог чувају од себе", разговор са епископом западноамеричким СПЦ Максимом.

ПОЛИТИКА - Тему недеље под насловом "Јунаци наших дана" лист посвећује епидемиолозима. "Друго лице живота", интервју с глумцем Светозаром Цветковићем у рубрици Дани у изолацији.
Beta

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa