Инфо

6. април 2020.6. апр 2020.
Насловне стране за понедељак, 6. април 2020. године

Насловне стране за понедељак, 6. април 2020. године

(Бета) - Београдска дневна штампа у издањима за понедељак 6. април, највише пише о тренутној здравственој кризи, економским мерама које Влада Србије планира за ублажавање економских последица пандемије, хапшењима током ванредног стања, другим друштвеним и спољнополитичким темама.

АЛО - Лист пише о познатим личностима које су прекршиле меру полицијског часа "Ванредно стање не важи за елиту".

БЛИЦ - "Напада и разара плућа, па бубреге срце...", о симптомима и последицама корона вируса. "Заражено и 60 војника који су дочекивали наше из иностранства", поводом вести да је короном заражена читава једна војна јединица. "Београђани и Израелци смислили превару од 60 милиона", о детаљима хапшења криминалне групе у Србији.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Пекар посејао вирус по Пазару", о наводима да је Нови пазар постао ново жариште корона вируса. Министар за рад и запошљавање тврди "Држава гарант: Неће бити масовних отпуштања". Разговор са немачким политичарем Вилијем Вимером "Узајамна помоћ у ЕУ пала на испиту".

ДАНАС - О мерама заштите приватности школараца у условима онлајн наставе лист пише под насловом "Наставници не смеју да траже снимке ђака". Економски аналитичар Миша Бркић коментарише економске мере државе "Влада струже дно сваке шерпе да скупи новац". Интервју са лидером Социјалдемократске странке и бившим председником Борисом Тадићем "Од Вучића ће ускоро тражити да пише рецепте".

ИНФОРМЕР - Лист преноси изјаве српских лекара "Епидемија је у узлету, треба да се понашамо као да је полицијски час 24 сата". О руским специјалистима који су у Србији "Руси убијају коронавирус широм Србије".

КУРИР - О изјави председника Вучића "Наредне две недеље одлучују нам судбину" и "Предаја није опција". Лист пише о епидемији у САД "Најцрњи дан у Америци 1.500 мртвих за 24 сата".

ПОЛИТКА - "За Ускрс без породичних окупљања", о најави нових мера за сузбијање епидемије. "Трамп шаље војску у Њујорк" о здравственој кризи у САД. Лист истражује "Колико је тачан број смртних случајева од короне".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - О жртви корона вируса у полицији "Радован (58) радио до последњег тренутка". Лист пише да је "У Србији од короне умрло 39 мушкараца и 12 жена".

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa