Инфо

8. април 2020.8. апр 2020.
фото: Агенција Бета

фото: Агенција Бета

Насловне стране о корони, мерама, Антићу...

Дневни листови издања за 8. април 2020, на насловним странама пишу о корона вирусу и мерама уведеним у борби против те болести и преносе сећања на преминулог фудбалског тренера Радомиру Антићу.

АЛО – "Лечио колеру сад ратује са короном", разговор са доктором Жарком Ранковићем који се вратио из пензије да би колегама помогао у борби против корона вируса.

БЛИЦ - "Бићемо имуни на корону кад је добије 60 одсто људи", стручањаци о корона вирусу. "Фудбалски свет жали за Антићем", о смрти фудбалског тренера Радомира Антића.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Забрана од 24 сата могућа у жариштима", о евентуалном увођењу мере целодневне забране кретања у жариштима корона вируса у Србији. "Био ми је као део фамилије", Миленко Пантић о смрти бившег фудбалера, тренера и селектора репрезентације Србије Радомира Антића.

ДАНАС - "Употреба Вучићеве деце за политички профит", о наступу премијерке Србије Ане Брнабић на телевизији "Хепи". "Ако ћемо драстичне мере, сада је време", епидемиолог и члан Кризног штаба за борбу против корона вируса Предраг Кон о драстичним мерама.

ИНФОРМЕР – "Беба јунак победила вирус", лист пише о најмлађем пацијенту у Србији који се опоравио од корона вируса.

КУРИР – "Да се примени закон Српкиња из Лугана мора на робију", о случају српске држављанке која знајући да је позитивна на корона вирус није након доласка у Србију поштовала мере самоизолације.

ПОЛИТИКА - "Колико су поуздани тестови на вирус корона", о тестирању у Србији. "Џонсон на интензивној нези", о премијеру Велике Британије Борису Џонсону који је смештен на интензивну негу због заразе корона вирусом.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ – "Бојићу зашто се не тестирате", о дешавањима у Институту Дедиње на коме је 67 запослених тестирано позитивно на корона вирус.
Агенција Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa