Инфо

9. април 2020.9. апр 2020.
Фото: Фејсбук

Фото: Фејсбук

И поштански радници су хероји ванредне ситуације

Самостални синдикат поштанским радника обратио се јавности саопштењем које преносимо у целости:

"Самостални синдикат поштанских радника користи прилику да се обрати свим корисницима поштанских услуга и целокупној јавности како би исказао значај доприноса радника Поште Србије умањењу негативних ефеката драматичне кризе изазване Ковидом 19.

Придружујући се свим херојима који носе терет новонастале ситуације, радници Поште Србије несебично обављају све радне задатке из домена свог пословања, као и друштвено одговорне пословекоји су, због проглашења ванредног, стања стављени пред њих.

Поред сталне изложености и претње да сами буду заражени корона вирусом, радници Поште Србије су свакодневно на адресама својих корисника, услужујући их у време забране кретања, у време викенда и верских празника, исплаћујући пензије нашим најстаријим суграђанима којима је ограничено кретање, уз обављање свих других редовних услуга.

Радници Поште Србије увек су уз своје кориснике и без обзира што се наш рад, понекад, недовољно афирмише наставићемо и даље да свакодневно, редовно и уредно обављамо послове и радне задатке који стоје пред нама.
Самостални синдикат поштанских радника

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa