Инфо

4. мај 2020.4. мај 2020.
Слога: Полиција одмах да ухапси починиоце напада на Ђиласову децу

Слога: Полиција одмах да ухапси починиоце напада на Ђиласову децу

Удружени синдикати Србије "Слога" оптужио је данас власт за напад на децу лидера Странке слободе и правде (ССП) Драгана Ђиласа и позвао надлежне у МУП-у да одмах ухапсе починиоце и предају их надлежном тужилаштву на процесуирање".

Синдикати су у саопштењу навели да су деца лидера ССП синоћ "пуних 10 минута била изложена јаком озвучењу са кога је пуштано 'Ђиласе лопове', на свега 30 метара од стана где живе, што је за последицу имало да су се тресла од страха и плакала".

"Невероватна је острашћеност актуелне власти и њихових коалиционих партнера, јер све више губе присебност када не могу да разликују оправдани бунт грађана који лупају у шерпе због свакодневних обећања и лажи које им се сервирају о лепом животу", стоји у саопштењу.

Слога је позвала министра полиције Небојшу Стефановића као "представника режима" да "престане са давањем логистичке подршке његовим 'страначким фалангама' у време ванредног стања и полицијског часа".

"Упозоравамо, уколико се неком из опозиције, или њиховим породицама било шта немило деси, одговорност ће бити искључиво у њиховим рукама, јер овакве методе застрашивања музиком са разгласа забележене су само у диктатурама и фашистичким владавинама", пише у саопштењу.
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa