Инфо

4. мај 2020.4. мај 2020.
Comex: Успешни упркос Корони

Comex: Успешни упркос Корони

Уз поштовање превентивних мера и добру организацију посла, производња не трпи. Доказ за то је шабачка фирма Comex, која у време ванредног стање не само да није заустављала своје погоне, већ је и запослила пет нових радника.

-Потражња за амбалажом је порасла. То је логично с обзиром на чињеницу да је стање проузроковано короном захтевало и унапређење хигијенске амбалаже производа. Од самог почетка смо добро организовали рад, увели све мере које је прописао Град и Република, али и организовали производњу у три смене. Поред тога, да очувамо колектив од присуства вируса у овом периоду тензије, успели смо и захваљујући стандардима које смо увели прошле године, а који су саму хигијену у фирми подигли на виши ниво - изјавио је генерални директор Comex-a Рајко Прибиловић, и додао да је отежавајућу околност на самом почетку епидемије представљао транспорт робе ван граница наше земље, али се након почетних невоља и ту стање стабилизовао.

Рајко Прибиловић


Међутим, по Прибиловићевим речима, негативне последице по српску привреду глобалне кризе проузроковане короном осетићемо тек у наредном тромесечју.

Небојша Зеленовић


-Упркос ванредном стању и Корони живот не сме да стане, а шабачки Comex је прави пример за то- истакао је градоначелник Шапца, Небојша Зеленовић, приликом данашње посете компаније Comex.

-Ово је компанија која може да послужи као пример доброг пословања у време кризе. Компанија, која преко својих сарадника широм региона може да промовише шабачку привреду и солидарност која је овде на делу- изјавио је градоначелник.

Comex је породична фирма основана 1990. године у Шапцу. Данас запошљава преко 100 радника, пласира 4.000 тона амбалажног материјала годишње за преко 200 купаца у земљи и иностранству.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa