Инфо

6. мај 2020.6. мај 2020.
Ипак бараж?

Ипак бараж?

Током данашњег дана већ би требало да буде званична информација, али из више незваничних извора се наводи да ће фудбалска сезона у Србији епилог добити на терену само у прва два ранга. Ово најваљује "Спортски журнал".

Према овим наговештајима, преостала четири кола у Супер лиги и Првој лиги Србије биће одиграна и то ће бити, за већину тимова, крај сезоне, за све осим за четири екипе. Последња два тима Супер лиге и трећепласирану и четвртопласирану екипу Прве лиге очекују међусобни бараж дуели за попуну, већ је извесно, проширене Супер лиге на 18 клубова у сезони 2020/21.

Последњепласирани тим Супер лиге водиће борбу против трећепласиране екипе Прве лиге, а претпоследњи против четвртопласираног клуба нижег ранга. Како шабачка "Мачва" нема велике шанске да се спасе кроз четири преостала кола, очекују је вероватноп бараж дуели против, у овом тренутку ОФК Бачке, али су промене могуће јер је само бод разлике у ПЛС између: Бачке, Златибора, Кабела и Колубаре. Наравно, Шапчане и претпоследњи "Рад" само два бода раздвајају, те има реалне шансе овдашњи тим да сезону заврши бар на претпоследњем месту.

У нижим ранговима од другог, према најавама, неће бити наставка и сезона се сматра завршеном, али ту остаје низ питања по питању већ великих лига.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa