Инфо

7. мај 2020.7. мај 2020.
Уређење тротоара код Јевремове школе

Уређење тротоара код Јевремове школе

У току су радови на изградњи тротоара код Јевремове школе, у Улици Војислава Илића који обухватају део поред школе у дужини од 135 метара, а најављени су и радови са друге стране од Улице Проте Смиљањић ка Улици краља Милутина у дужини 610 метара. Реч је о инвестицији чија је укупна вредност шест милиона динара.

-Улица Војислава Илића је веома важна јер повезује три месне заједнице (Жике Поповић, Шипурске ливаде и Доњи шор). Грађани су гласали на референдуму да се реконструјише тротоар у овој улици, а по завршетку ће добити нову линију јавног превоза која ће повезивати више делова града. Деца која долазе у Јевремову школу морају бити безбедна. Такође, сви грађани који пролазе кроз ову улицу и иду ка Дому здравља и Болници морају имати квалитетан тротоар. Тако да смо одлучили да поред дела улице за коју су грађани гласали проширимо и другу страну да буде у пуном профилу- рекао је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић.

Градоначелник је изразио захвалност свим грађанима који су до сада учествовали на непосредном одлучивању додавши да град полако излази из кризе и да живот не сме да стане.
-Све фирме и даље поштују ред и држе одстојање на чему ћемо и даље инсистирати. Поред ове улице, да бисмо у потпуности испунили захтев наших грађана, предстоји нам уређење још једаног тротоара (са леве и десне стране) у Улици Милоша Обилића, чиме ће бити завршен циклус реконструкције тротоара.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa