Инфо

8. мај 2020.8. мај 2020.
УЗ ДОВОЉНО ТРУДА, СНОВИ СЕ ОСТВАРУЈУ
ШАБАЧКА ЈУТЈУБЕРКА ЈОВАНА ПАНТИЋ

УЗ ДОВОЉНО ТРУДА, СНОВИ СЕ ОСТВАРУЈУ

„Одувек сам желела да се бавим снимањем. Жеља ми је била да снимам нешто несвакидашње, другачије. Размишљала сам о томе шта млади прате и како би то утицало на њих. Зато сам одлучила да интервјуишем младе, успешне људе“, тврди Јована Пантић
Да је наш град богат младим, успешним и перспективним људима доказује нам и Јована, свима познатија као „Зебра“. Има 18. година и низ успеха иза себе.

Јована Пантић је матурант Музичке школе „Михаило Вукдраговић“, свира клавир и пева. Пре три године постала је најмлађи фитнес инструктор у Европи. Поред свега тога, она има и 2 канала на јутјубу, на којима снима своје кореографије и интервјуе са младима. С обризом на то да на свом каналу младима представља младе и посебне, већ успешне људе, рекла нам је нешто више о томе.



Како се јавила идеја да почнеш да снимаш? Да ли је то нешто што си одувек желела?
-Одувек сам желела да се бавим снимањем. Жеља ми је била да снимам нешто несвакидашње, другачије. Размишљала сам о томе шта млади прате и како би то утицало на њих. Зато сам одлучила да интервјуишем младе, успешне људе.

Која је реакција твојих вршњака и како они гледају на твој хоби? Намераваш ли да се посветиш и озбиљније бавиш тиме о будућности?
-Вршњаци ме подржавају и то ми јако значи. Занимљиво им је што толико различитих ствари радим. Циљ ми је да у будућности спојим све хобије и направим нешто од тога.

Желим да подстакнем младе да раде оно што воле, да се боре, јер не постоји ни једна ствар која их може зауставити


По ком критеријуму бираш саговорнике за свој канал?
-Не постоји никакав критеријум, једноставно бирам људе различитих занимања за које сматрам да могу да кажу нешто занимљиво о свом путу до успеха.

Шта желиш младима да поручиш са својим видеима?
-Желим да их подстакнем да раде оно што воле, да се боре, јер не постоји ни једна ствар која их може зауставити.
Да ли је лако ступити у контакт са саговорницима? Како се односе према теби с обзиром на то да си њихова вршњакиња?
-Није тешко ступити у контакт. Опуштени су, што ми је најбитније.

Да ли је реч само о локалним ликовима, или ћеш ширити даље своју причу?
-За почетак ми је био циљ да радим интервјуе са Шапчанима, али наравно да имам у плану да ширим даље своју причу.

Шта још имаш у плану за будућност?
-За почетак да упишем факултет и осамосталим се. Што се тиче зумбе и јутјуба имам доста тога у плану али не желим да вам откривам још увек ништа.

Када је у питању будућност, сигурна је у једно – жели да све хобије споји у једно и направи нешто, како она каже, несвакидашње. С озбиром да је инспирација многим младим девојкама, поручује им: „Увек пратите своје снове. Уз напор, труд и рад све ће се остварити. Сигурна сам у то“.

Local Press Laboratorija je pilot projekat razvijen u saradnji sa organizacijom Free Press Unlimited i uz finansijsku podršku Ministarstva inostranih poslova Kraljevine Holandije

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa