Инфо

11. мај 2020.11. мај 2020.
Гојковић забринута за здраве троје посланика, али не и за Обрадовића

Гојковић забринута за здраве троје посланика, али не и за Обрадовића

Председница Скупштине Србије Маја Гојковић изјавила је да је озбиљно забринута за здравље посланика Миладина Шеварлића, Александра Мартиновића и Сандре Божић који већ други дан штрајкују глађу испред скупштине, док је, када је реч о Бошку Обрадовићу, изрекла низ инсинуација да је он током ноћи штрајк прекршио.

Гојковић је на конференцији за медије у Скупштини истакла да су јуче кад су се камере склониле лидеру Двери пришао председник Странке слободе и правде Драган Дјилас и потпредседник Борко Стефановић и друге колеге, донели му кесе у којима су, како Обрадовић тврди, ствари, и да је он после тога ноћ провео у згради Скупштине.

"Нисам ја та која ће да оцени да ли је имео још нешто у тим кесама и да ли је прекршио свој, како каже, мало јачи пост, ја не знам шта се дешавало осим што се добро наспавао, а сада поново изашао да убеди јавност да штрајкује глађу", рекла је Гојковић и више пута поновила да не зна, али препушта јавности да оцени да ли је ово штрајк глађу или лоше режирана представа.

За остале посланике председница Скупштине је рекла да већ други дан седе испред скупштине на сунцу, не узимају храну и истрајни су и одлучни да издрже не би ли испунили своје циљеве.

Маја Гојковић је одговарајући на питања новинара како су Дјилас и Стефановић синоћ пришли Скупштини поред ограде и полиције, рекла да је "богатом Дјиласу све дозвољено", да "за њих не важе закони" и да су "вероватно одгурнули полицајца и прошли".


Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa