Инфо

18. мај 2020.18. мај 2020.
Фото: Економска школа "Стана Милановић"-Победнички тим са менторима

Фото: Економска школа "Стана Милановић"-Победнички тим са менторима

Прво место за тим Економске школе и ученичко предузетништво

На онлајн такмичењу средњошколаца у изради бизнис плана „Стартaп и ученичко предузетништво – осмисли идеју и стави је у функцију!“ тим Економске школе "Стана Милановић" освојио је прво место. На надметању је учествовало 11 ученичких тимова који су презентовали своје пословне планове.

Чланови жирија који су оцењивали пословне планове били су: Дејан Вукотић (председник Извршног одбора Агенције за осигурање и финансирање извоза Републике Србије), Марко Дубочанин (председник компаније Silver Bell Group), Стефан Јовановић (финансијски директор у Balkan Polymers Grupi), Едо Дуран (консултант у сектору за саветовање при пословним трансакцијама у ревизорској компанији Ernst & Young), проф. др Дејан Ерић, професор на ББА, др Бранко Живановић, професор на ББА и проф. др Светислав Пуновић, професор на ББА.

Победнички тим чиниле су Наташа Јанчић, Ива Петровић и Јелена Андрић, док је друго место освојио је ученик Давид Томић из Пете економске школе из Београда, а треће место поделила су два тима: Јована Илић, Миљана Митрови, Невена Стојановић из Правно-пословне школе из Ниша и Економско-трговинске школе из Зрењанина и ученички тим из ЈУ Економске школе из Бања Луке у саставу: Милица Туторић, Маријана Пеулић и Стефан Иветић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa