Инфо

18. мај 2020.18. мај 2020.
Породичне компаније имиџ града

Породичне компаније имиџ града

Мала породична фирма под чијим се кровом налазе три компаније Кодент, Микодентал и Лабораторија са интрнационалним искуством у Шапцу, потврдила је своју позицију поузданог партнера са искуством од 30 година.

Одгорворност према својим суграђанима, пацијентима и клијентима показала је и у време ванредног стања, затворивши међу првима своју ординацију. Одмах на почетку власници ове фирме предузели су све неопходне мере, и сада обављају свакодневно дезинфекцију својих радних просторија, техничари и сестре користе заштиту, а за сада све добро функционише.



-Сходно новонасталој ситуацији Микодентал није пословао два месеца и поред тога што је до тада био на врхунцу успеха. Остали смо на услузи нашим корисницима. Било је поруџбина али веома мало. Сада покушавамо да се вратимо у нормалу. Кодент је такође наша стоматолошка ординација која послује у Шапцу од деведесетих година. Када је поново отворена, пацијенти су се вратили и то нам помаже у овим тешким временима да пребродимо кризу. Током лета и празника, ми смо имали много клијената из иностранства, са којима смо у контакту, а бићемо им опет бити на услузи, чим се отворе границе. Имамо једну сасвим нову монтирану стоматолошку јединицу која је перфектна за стоматолошку дезинфекцију. Моји родитељи значајно двадесетогодишње искуство стечено у Немачкој су пренели у Шабац и од Кодента направили савремену клинику- рекла је директорка Микодентала, Дамјанка Ђурић.



Лабораторија је сада на услузи нашим клијентима и стоматолозима. Она нам је помогла да пребродимо све највеће кризе ратове деведесетих, бомбардовање деведесетдевете и сада нову кризу.Поносни смо што живимо у Шапцу, и што град препознаје праве вредности, и чини да се као породнична фима осећамо добро и сигурно. У малом граду је битно имати контакте и познавати људе. Надамо се да ћемо заједно са нашим Шапчанима пребродити ова тешка времена – додала је Дамјанка Ђурић.

Свим изреченим одушевљен је био градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, који је данас посетио компанију и том приликом рекао:

Нама су важне мале породичне компаније које већ тридесет година праве свој пословни план, имиџ града Шапца. Компаније Кодент и Микодентал показују да је ово један град у ком људи знају да раде свој посао, успешно и одговорно. Чињеница да ове фирме обавља услуге не само за наше грађане, него и на подручју целе Србије (бивше Југославије) Европе, Америке и Јапана показује колико добри бизниси постоје у нашем граду и колико су људи вредни, радни и успевају да се изборе са свим изазовима. Верујем да је шабачка заједница саздана од таквих фирми, и таквих људи.Ово је наш град, град у коме, сви живимо и радимо, и вреди се борити за његову слободу- поручио је Зеленовић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa