Инфо

22. мај 2020.22. мај 2020.
фото: Агенција Бета

фото: Агенција Бета

Насловне стране, 22. мај

Београдске дневне новине у издањима за 22. мај највише пишу о отварању грчке границе и уласку у ту земљу без негативног теста на корона вирус, о новом ублажавању мера превенције од корона вируса и о несугласицама у Демократској странци (ДС).

АЛО - "Шверцер бежао, па убио човека", о несрећи у којој је једна особа погинула, а коју је изазвао мушкарац бежећи од полиције на Ибарској магистрали.

БЛИЦ - Лист пише да се разматра још веће ублажавање мера заштите од корона вируса "Матуре и свадбе тек од средине јуна". Председник Демократске странка Зоран "Лутовац смењује све у ДС који нису за њега".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист наводи да власти Приштине и Подгорице "заједно 'пакују' оптужбе за Србе". Под насловом "У Грчкој се неће плаћати карантин", лист пише о наводима председника општине Јагодина Драгана Марковића.

ДАНАС - Под насловом "Херојима епидемије чак су и плате касниле", лист пише о исплатама медицинских радника. Епидемиолог Зоран Радовановић за тај лист је казао "Прошли смо најгоре од свих у региону" током пандемије корона вируса.

КУРИР - "Лутовац тера и ветерене ДС", о дешавањима у Демократској странци.

ИНФОРМЕР - Лист пише: "Европа разбила Ђиласа", о порукама из Европске уније упућеним опозицији која бојкотује изборе. "Миха као нов", о опоравку тренера и бившег фудбалера Синише Михајловића који се бори са леукемијом.

ПОЛИТИКА - "У Грчку без тестова и карантина", наводи лист. Србија добила Центар за студије сећања, научноистраживачку јединицу Универзитета у Крагујевцу, која је прва такве врсте у земљи.
Агенција Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa