Инфо

25. мај 2020.25. мај 2020.
САОПШТЕЊЕ СПС

САОПШТЕЊЕ СПС

Поштовани Шапчани ,
Овим путем Вас обавештавамо да коалиција Социјалистичка партија Србије(СПС), Јединствена Србија(ЈС) у Шапцу од данас (понедељак 25.мај) поново сакупља потписе за своју одборничку листу за Град Шабац.

Наиме упркос томе што смо једном то већ урадили, и поднели листу изборној комисији, иста нас је одбила и поништила нашу пријаву. Чињеница да је повод за то био више него формално бизаран (датум на Анексу коалиционог споразума који у суштини није мењао ништа. У питању је само расподела одборника у укупном броју) и та промена не спада у обавезне сегменте када је у питању документација. С обзиром да наша коалиција нема члана Изборне комисије нити могућност да се правно носи са много моћнијима у овом граду одлучили смо се да поновимо поступак сакупљања потписа који ће нама бити и својеврсан почетак кампање за локалне изборе. Овакво олако одбијање наше листе може да буде и знак да нас овај пут нико није поткупио или нам унапред покупио одборничке кандидате као рецимо пре четири године. Наша одборничка листа је састављена углавном од младих перспективних људи чији је циљ да се покаже да у Шапцу постоји и ТРЕЋИ ПУТ ван сваких непотребних конфликата и искључиво рад у корист нашег ГРАДА. Овим поништавањем нашег досадашњег рада наши политички опоненти су јасно показали да им овакав савез СПС и ЈС и овакав нови, пробуђени левичарски фронт никако не одговара и тако нас на несвестан начин сврстали у улогу фаворита за предстојеће изборе и ВЕОМА БИТАН ФАКТОР ЗА ИЗГЛЕД ВЛАСТИ У НАРЕДНЕ ЧЕТИРИ ГОДИНЕ.

Наша намера је јасна, да вратимо СПС социјалистима и Граду Шапцу. а никако актуелној власти која нас је просто очерупала пре четири године. НАШ КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА АЛЕКСА ИГЊАТОВИЋ ЈЕ СИГУРНО НАЈБОЉИ КАНДИДАТ ЗА ТУ ФУНКЦИЈУ . Неки нови млади људи на нашој листи су спремни да се ставе у службу града и одговоре на предстојеће изазове. Шабац хоћемо да вратимо обичном човеку Шапчанину, и преко Шапца се не смеју преламати интереси ВИШИХ СИЛА , ХОЋЕМО И МОРАМО ДА СМАЊИМО БЕОГРАДСКИ УТИЦАЈ. Из Шапца не треба да се финансира београдска политичка сцена, а ни београдски медији. ШАБАЦ ШАПЧАНИМА.
Сви слободоумни грађани ШАПЦА , БУЂЕЊЕ.

Идемо да симболично на 25 мај. ДАН МЛАДОСТИ И СВЕТСКИ ДАН СПОРТА стекнемо услов да победимо у ШАПЦУ. ДА БУДЕМО ФАКТОР КОЈИ ЋЕ СЕ ПИТАТИ ДА ШАБАЦ НЕ БУДЕ НИЧИЈИ ПОТКУСУР.


Ми од данас (25.05.2020.) од 15.00 часова, прикупљамо потписе у просторијама на ЗЕЛЕНОМ ВЕНЦУ (Цара Душана 2).
НЕШТО СЕ ДЕШАВА,

ДО ПОБЕДЕ
ИНФО СЛУЖБА СПС

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa