Инфо

25. мај 2020.25. мај 2020.
У току асфалтирање Савске улице

У току асфалтирање Савске улице

У току је асфалтирање Савске улице, тачније, 550 метара од Авеније до Капетаније. Ово ће бити седамдесета улица у Шапцу која је асфалтирана у протеклих петнаест месеци.

- Полако приводимо радове крају на Савској авенији. Остало нам је да урадимо струјни кабл испод моста, да померимо рампу преко пружног прелаза и поставимо још двадесет квадрата коцке, чиме бисмо завршили овај велики пројекат. Град Шабац први пут и на прави начин излази на реку и улази у фантастични парк који ће бити на 300 хектара зелених површина, рекреативних стаза, два канала и језером, истакао је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић.

Крајем ове седмице биће организована јавна презентација на којој ће бити присутни еминентни стручњаци Института за водопривреду „Јарослав Черни“, који су били део тима на пројекту „Сава парк“.

- Они ће нам појаснити како да регулишемо ниво воде, на који начин да пунимо канале водом и одржавамо природан амбијент у њима. Позивам грађане да дођу и присуствују јавној презентацији. Иначе, у протеклих петнаест месеци уложили смо 15 милиона евра у инфраструктуру, улице, путеве, паркове и тротоаре у свим деловима града. Ово је наш град и вреди се борити за његову слободу зато што у њему живе поштени, вредни људи који су на прави начин успели да се изборе са свим изазовима. Дакле, наш циљ је да у нашем граду свако ко је вредан и ко то заиста жели, може да живи боље, сигурно и безбрижно, јер Шабац је наш, додао је Зеленовић.

- Ово је седамдесета улица коју асфалтира Фирма „Југокоп Подриње“. Савска авенија дивно изгледа, одушевљен сам. Радујем се јер сам рођени Шапчанин. Овако треба да се живи, каже Бане Цвејић из Југокопа.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa