Инфо

25. мај 2020.25. мај 2020.
Фондација Евро за знање:Коме 100 евра не треба нека их донира ђацима

Фондација Евро за знање:Коме 100 евра не треба нека их донира ђацима

Фондација Евро за знање позвала је данас све оне којима државна помоћ од 100 евра није потребна да подигну новац и донирају га најбољим средњошколцима и студентима.
"Улагање у знање је најбоља инвестиција за свако друштво, а новац уложен у младе људе вишеструко се враћа", наводи се у саопштењу те фондације.
Фондација Евро, већ седам година додељује стипендије најбољима, а њени стипендисти стигли су до најпрестижнијих светских универзитета.
Неки су се већ запослили и сами постали донатори.
Управитељ фондације Милан Живковић који је радни век провео као учитељ, истакао је да је велико задовољство кад знате да сте некоме помогли.
"Још је веће ако је тај неко млад, вредан, одличан ученик или студент", рекао је Живковић, истичући да је Србија пуна паметне деце од којих многи живе у оскудици и свака помоћ им добро дође".
Он је позвао све који из било којих разлога не желе да узму понуђени новац да га ипак подигну и уплате на рачун фондације.
"Ми знамо колико је младих којима је потребна помоћ, колико је успешне и скромне деце која често немају ни за три оброка дневно. Тих 100 евра отићиће онима којима су најпотребнији, поручио је Живковић.
Фондација Евро за знање основана је у Косјерићу, а стипендира децу из целе Србије.
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa