Инфо

29. мај 2020.29. мај 2020.
За права ускраћена Србима
Капетан и Принцеза са срцем Обилића у заједничкој борби

За права ускраћена Србима

Драган Васиљковић, познат као Капетан Драган сакупља потписе за излазак на парламентарне изборе 21. јуна. Најавио је да ће се борити за права Срба који се налазе у хрватским затворима.

-Ја сам обећао Србима које сам оставио по затворима, који су осуђени на дугогодишње робије грехом рођења, против којих не постоји ни један једини проверљиви доказ, да ћу бити њихов глас. Нажалост, они мисле да су Срби заборавили на њих. Србија није заборавила на њих, већ једноставно никада није чула за њих, рекао је Капетан Драган.
Уз Васиљковића је у овој борби стала и Ана Ђорђевић, Београђанка која се годинама бори за права Срба на Косову и Метохији. Јавности је постала позната када је уживо на косовској телевизији, у вечери када је Хашим Тачи изабран за председника Косова, поручила да он није председник него злочинац за суд. Српски медији су је после тога назвали „Принезом са срцем Обилића“.

-Као неко ко годинама јавно иступа за права наших Срба на Косову и Метохији, част ми је да своју борбу наставим уз највећег и доказаног српског хероја и борца – Капетана Драгана. Капетан је свима нама оставио легат како се бори за српски народ. После усташке голготе, Капетан Драган никад јачи наставиће своју битку за Србе и све оне који трпе прогон у непријатељским зонама само зато што су Срби, каже Ђорђевићева.

Поред тога што жели да буде глас Срба заточених у хрватским затворима, најављује и оштру борбу против педофилије и борбу за очување породице као институције. Ђорђевићева каже да се у овој причи пронашла, јер је са Капетаном Драганом везују заједнички постулати.

-За све што радим борим се као нестраначка личност. Мене не интересује политика у широком смислу, него као инструмент којим се могу бранити права Срба на Косову и Метохији и захтевам да се процесуирају злочинци за зверства над Србима и трговну органима. Борићемо се за правду која је свих ових деценија, захваљујући и западним центрима моћи и притисцима, била ускраћивана Србима и српским жртвама, каже Ана Ђорђевић.

На гостовању у Јутарњем програму Хепи телевизије пре неколико дана Ђорђевићева је говорила заједно са породицом са Косова и Метохије где су причали о ужасима које су Срби доживљавали од албанских терориста.

-Шиптарско-албанска герила врши притисак на Србију, на српско руководство, на наш народ, да им „призна“ Косово које је јужна српска покрајина. Желим да их подсетим ко су они, ко су им ментори и где су нестајали Срби киднаповани 1998, 1999. па и после доласка тзв. „мировних“ НАТО снага, које су злоупотребиле резолуцију 1244. Истраживала сам ко су ти људи који су на листи за најмонструозније почињене злочине над српским становништвом, а који они статус имају на Косову и Метохији. Фрапирало ме је да су то све тзв. „народни посланици“, министар просвете... Постоје необориви докази за трговину органима Срба на Косову и Меотхији. Ставите на сто УН све доказе за трговину органима, да им се покаже ко то Србима тражи Косово и Метохију – терористи са акредитацијом. Фондација „Капетан Драган“ се базира управо на одбрани, свуда где је правда српском становништву закинута, рекла је Ана Ђорђевић на Хепи телевизији.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa