Инфо

30. мај 2020.30. мај 2020.
фото: Агенција Бета

фото: Агенција Бета

Насловне стране 30. маја 2020.

Дневне новине у издањима за суботу, 30. маја, највише пишу о актуелној ситуацији са епидемијом корона вируса и предвиђањима како ће се она даље одвијати, о изборима 21. јуна и о другим темама.

БЛИЦ - "Да ли ће и када бити другог таласа короне", лист пише о предвиђањима како ће се наставити живот уз опасност да се епидемија корона вируса поново јави. О најавама да ће музички фестивал бити одржан: "Егзит 2020 од 13. до 16. августа".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист пише о резултатима медицинских истраживања "И ко прележи корону може опет да се разболи". О завршетку школске године која је због епидемије корона вируса у другом полугођу била "онлајн": "Шаљу контролне, деца на 'распусту'".

ДАНАС - "На дан гласања сачувајте здравље и достојанство", о позиву лидера Народне странке Вука Јеремића да грађани бојкотују изборе 21. јуна. О предизборној кампањи Социјалистичке партије Србије (СПС): "Ивица Дачић јаше на Титовом рејтингу".

ПОЛИТИКА - Лист преноси дешавања са шестог београдског стратешког дијалога: "Вучић: Презирем оне који мисле да им је Србија отирач за ноге". Председница Владе Србије Ана Брнабић за овај лист каже: "Надам се да ће се имиџ ЕУ у Србији брзо поправити".
Агенција Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa