Инфо

30. мај 2020.30. мај 2020.
фото: fkmsradio.com

фото: fkmsradio.com

Само фудбал наставио 2019/20.

После јучерашње одлуке Ватерполо савеза Србије да прекине, односно поништи сезону бар што се националног нивоа тиче, сва је прилика да ће у календаром предвиђеној сезони 2019/20. само фудбалери имати још обавеза, док су остали спортови, они најпопуларнији, на паузи/припремама за наредну.

Први су крај "одсвирали" у одбојци. Одбојкашки савез је одлучио да не поништи сезону, већ да поредак у тренутку прекида (15. марта) прогласи за коначан. Убрзо је "преломио" и Рукометни савез. Он се определио да не прекида, већ поништи сезону без проглашења коначног пласмана, те да финални турнир Купа пролонгира за август. Остаје "борба" за формат у наредној сезони. Ватерполо је у петак и дфинитивно завршио сезону 2019/20. Кошарка ускоро добија и званичмну потврду на националном нивоу. После одлуке о прекиду АБА лиге и поништавању, као и Евролиге, односно Евро купа, нелогично је очекивати да се још игра у нижим ранговима овог спорта.

Фудбал је добио наставак и скраћенм систем, али само у прва два ранга, док је у осталим, аматерским, ранговима све проглашено завршеним по стању из 15. марта.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa