Инфо

1. јун 2020.1. јун 2020.
Насловне стране за понедељак 1. јун 2020. године

Насловне стране за понедељак 1. јун 2020. године

Београдска дневна штампа у издањима за понедељак, 1. јун 2020. године, највише пише о нападу на лидера Покрета Слободних грађана Сергеја Трифуновића, немирима у Сједињеним Америчким Државама, односима Београда и Приштине, другим економским и друштвеним темама.

АЛО - "Ђиласовци на Сергеја насрнули шрафцигером", о инциденту у центру Београда када је нападнут лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић. Под насловом "Полудели Курти гори од Харадинаја", поводом услова косовских власти како би српска роба могла да уђе на Косово.

БЛИЦ - "Куртијев реципроцитет гори од Харадинајевих такси", поводом нових ограничења на улазак робе из централне Србије на Косово. Извештај о нападу на лидера ПСГ "Сергеј ударен песницом у главу". У тексту "Америка у пламену" о насилним демонстрацијама које се дешавају након "полицијског убиства" у Минеаполису.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Мигранти пљачкали вернике у храму", лист пише да су два мигранта покушала да пљачкају у једној београдској цркви. "Педофил је политичар изван власти", тврди Игор Јурић, оснивач Фондације "Тијана Јурић".

ДАНАС - Под насловом "Мера кратког даха за шаку гласова Куртију", анализира разлоге за увођење нових рестриктивних мера за робу из Србије. Изјава Сергеја Трифуновића "Опозиција која је за бојкот црта ми мету на челу". Разговор са председником СДС-а Борисом Тадићем о изласку на изборе у тексту "Више малих победа уместо једног великог пораза".

ИНФОРМЕР - "Ђиласовци претукли Сергеја", о нападу на лидера Покрета слободних градјана Сергеја Трифуновића. Под насловом "Сјајне вести: до краја ове године још 10 нових фабрика широм Србије", о најави председника Привредне коморе Србије Марка Чадежа.

КУРИР - "Албанци одмах повуците одлуку", о реаговању специјалног представника Европске уније за разговор Београда и Приштине Мирослава Лајчака поводом услова косовских власти за улазак српске робе на Косово. "За дом спреми и спрем’те се спрем’те ником нису донели добро", каже за лист нови хрватски амбасадор у Србији Хидајет Бишчевић.

ПОЛИТИКА -"Дијалог на респиратору", о мерама реципроцитета које је усвојила Влада Косова. "Тест није обавезан, али је тестирање могуће", о правилима за летовање у Грчкој. Разговор са становницима которског насеља озлоглашеног због организованог криминала у "Кавчанин сам, али нисам криминалац".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Вучићев кадровски цунами", о томе да председник државе и Српске напредне странке Александар Вучић спрема велике промене у влади и странци после избора. Под насловом "Кутлачу заменила пиштољем", о Тамари, супрузи Радоја Звицера, којег је бранила када је нападнут недавно у Украјини и тешко рањен.


Извор: Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa