Инфо

2. јун 2020.2. јун 2020.
"Буђење", нови пут

"Буђење", нови пут

На данашњој конференцији за штампу коалиције градских одбора Социјалистичке партије Србије и Јединствене Србије у Шапцу, потврђено је заједништво ових партија уз жељу да промовишу јединство, смањење политичких тензија пред изборе у граду, социјалну правду и исте могућности за све грађане Шапца.
Представљајући се адвокат Алекса Игњатовић, кандидат ове коалиције за градоначелника Шапца, поручио је грађанима да се на локалу за њега могу определити, под редним бројем шест, док ће на републичком нивоу њихова коалиција бити под бројем два.
Игњатовић је истакао да се залаже за "позитивну" кампању уз поштовање другачијих мишљења и давање шанси младима и "успаваним" грађанима који имају шта да кажу.
- Кратка кампања треба да да могућности за афирмацију свим грађанима у интересу позитивних развојних шанси града и њиховом бољем животу, поручио је Игњатовић.
Његова колегиница, председница Градског одбора Јединствене Србије у Шапцу, Милица Васић позвала је све заинтересоване грађане да дођу на њихов заједнички промотивни скуп, који ће се одржати у четвртак ( 4. јун) на Тргу шабачких жртава са почетком од 18 часова. Планирано је да се присутнима обрате лидери коалиције Драган Марковић Палма и Ивица Дачић.
Љ.Ђ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa