Инфо

2. јун 2020.2. јун 2020.
Људи, а не политичке странке

Људи, а не политичке странке

Листа „Метла 2020 – за опстанак – јаче од бојкота Срђан Митрашиновић“ предала је данас Градској изборној комисији потребне потписе за предстојеће локалне изборе у Шапцу.

Носилац листе Срђан Митрашиновић се том приликом захвалио свим суграђанима који су својим потписима дали подршку за кандидатуру ове листе, чиме им је омогућено учешће на предстојећим локалним изборима.
-Као један од млађих политичких актера на шабачкој локалној политичкој сцени успели смо да прикупимо око 2.200 потписа, и бићемо један од четири учесника на овим локалним изборима који ће имати свих 69 кандидата за локални парламент. Ми акценат не стављамо на једног човека-лидера него на добре људе. Такви су сви кандидати на нашој листи и наша су највећа снага. Сваки од њих својим именом и презименом је гарант својим комшијама и људима са којима деле свакодневицу, да ћемо оно што је наш предизборни план са сигурношћу реализовати када нам суграђани дају поверење у наредном четворогодишњем циклусу- рекао је Митрашиновић.

Први на листи коалиције Метла 2020 Божидар Катић истиче да је важно бирати људе, а не политичке странке. Навео је да су четири стуба политике ове коалиције: породица, образовање, пољопривреда и традиција.
-Оно о чему ћемо ми причати у овој кампањи јесу резултати рада које смо остварили у претходном периоду. Нећемо причати против чега смо него о ономе за шта ми јесмо и зашта се залажемо. Верујемо да су четири основна стуба на којима се наставља наша политика и на који би требала да се наслања и политика овог града породица као темељ друштва као услов нашег опстанка, образовање као једини начин да се изађе из сиромаштва. Пољопривреда као наша једина развојна шанса и традиција која представља дух и камен темељац на ком можемо једино успешно да градимо успешно своју будућност- рекао је Катић.

Листа „Метла 2020 – за опстанак – јаче од бојкота Срђан Митрашиновић“ ће се наћи на 9. Месту на листи за локални парламент.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa