Инфо

2. јун 2020.2. јун 2020.
Организација инвалида рада даје подршку Зеленој странци Шабац
Саопштење за јавност

Организација инвалида рада даје подршку Зеленој странци Шабац

Важност здравог животног окружења за све нараштаје препознали су и у градској Организацији инвалида рада. Чланови овог Удружења, на челу са председницом Мирославом Савковић дају пуну подршку Зеленој странци Шабац на предстојећим локалним изборима 21. јуна.

Мирослава Савковић


- Здрава природа и зелен град су посебно богатство. Вредност у којој уживају старије генерације, али и најважније завештање за будућност. Организација инвалида рада се током свог креативног рада инспирисала традицијом овог народа, а управо у нашој традицији и јесте живот у складу са природом и уживање у њеним даровима. Није довољно критиковати, потребно је предузимати конкретне активности и зато је важно да свако од нас да свој допринос и учини све што може да очувамо здраво животно окружење - изјавила је кандидат за одборника на листи Зелене странке Мира Савковић и додала:

- Кроз деловање Зелене странке, како је навела председница шабачког одбора Мирјана Бингулац, “остварујемо не политичке, већ животне задатке”. Акценат је стављен на идеју да грађани Шапца живе у здравој животној средини. Мислим да је коначно дошло време да са великих речи пређемо на конкретна дела, а у овој партији видим потенцијал да Шабац постане еколошка оаза на тлу Србије.

Мисија Зелене странке је очување природе и природних вредности, систематска брига о животној средини и успостављање одрживог развоја путем унапређења зелене економије у Србији. У сржи деловања ове организације налази се јавни интерес и лична одговорност. Оно по чему је Зелена странка јединствена је и то што својим Програмом не жели да намеће, већ да упозори, моли и саветује колеге из света политике, грађане и привреднике да буду дневно мудри и животно одговорни када планирају и доносе одлуке које утичу на нашу земљу њену одрживост и заједничку будућност.
Зелена странка-Шабац



Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa