Инфо

3. јун 2020.3. јун 2020.
Током ванредног стања повећане плате радницима
Предузеће Вукохем

Током ванредног стања повећане плате радницима

Једно од успешних предузећа у граду Шапцу ,које током трајања ванредног стања није смањивало број запослених је предузеће Вукохем ,власника Драгана Вуковића.

Основано 01.априла 1992. године до данас са успехом послује на захтевном тржишту хемијских производа, непрекидно проширујући палету производа и из године у годину повећавајући број запослених.Упркос чињеници што је град Шабац још у Југославији био надалеко познат као град са дугом хемијском традицијом, Драган Вуковић се отиснуо у област производње разноврсних средстава за прање,полирање,дезинфекцију и личну хигијену,непрекидно пратећи потребе како грађана тако и индустрије.

Посвећеност високом квалитету производа,дизајну и пре свега приступачним ценама производи ове реномиране фирме веома брзо су освојили захтевно тржиште,које се током дугих година постојања и рада повећавало.
Предузеће Вукохем је власник неколико патената ,а бројна признања су доказ успешног рада и пословања предузећа.Због изузетног квалитета производа пласман је обезбеђен како на територији Републике Србије тако и на страном тржишту земаља у окружењу,БиХ,Хрватске,Црне Горе,Македоније и Албаније.



Начелник Мачванског управног округа Владан Красавац је 02.јуна 2020.године уприличио посету предузећу Вукохем.Након разговора са власником предузећа Драганом Вуковићем о пословању у време ванредног стања обишли су производне погоне у којима ради око 40 запослених,углавном младих људи.

Током трајања ванредног стања предузеће Вукохем није обустављало производњу нити смањивало број запослених.Чак је дошло и до повећања броја радника,а и примања запослених су у том периоду повећана.
По речима начелника Мачванског управног округа Владана Красавца сврха посете је да се на територији града Шапца и читавог Управног округа обиђу привредни субјекти који користе помоћ Републике Србије ради лакшег превазилажења кризе изазване увођењем ванредног стања и пандемијом вируса Корона.
"Предузеће Вукохем, које данас обилазимо, успешно је пребродило период ванредног стања,смањења броја радника није било,а плате су редовно исплаћиване.Постојала је потреба и за повећањем броја радника,а мере које је држава определила добро су дошле у сврху повећања плата радника.Оваква мала предузећа су носиоци развоја Републике Србије" навео је у свом обраћању начелник Владан Красавац.

Драган Вуковић,власник предузећа истиче да је предузеће аутоматизовало производњу на три линије, чиме је производни процес унапређен,а капацитет производње значајно увећан и износи преко милион боца на месечном нивоу.
"Послове обавља четрдесетак радника и њихов број није смањиван.Послови су организовани радом у две смене,а у време трајања полицијског часа запослени су добијали дозволу за несметано кретање и рад.Предузеће је искористило мере које је држава определила и које су добро дошле, јер је у време ванредног стања извоз производа био онемогућен.Финансијска помоћ је добро дошла", истакао је Драган Вуковић,власник предузећа Вукохем.

Кабинет начелника
Мачванског управног округа
Владана Красавца
Глас Подриња

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa