Инфо

4. јун 2020.4. јун 2020.
Нови километар асфалта у Горњој Врањској

Нови километар асфалта у Горњој Врањској

Принципом два на динар у Горњој Врањској данас је завршено асфлатирање 1.100 метара пута у делу села где живи фамилија Живановић. Овај густо насељени део села први пут ће имати асфалт. Вредност радова улице и два крака који су урађени износи око 3,5 милиона динара.


-Седамдесет година сам газио и по блату и по шљунки и сада је коначно дошло време да овде буде асфалт и да уђемо у ред људи који живе савремено. Добили смо понуду од Савета Месне заједнице, сакупили новац и уложили средства. На један наш динар Град је дао два. Задовољан сам и којом брзином су текли радови и какав је квалитет пута, рекао је Богић Павловић мештанин Горње Врањске.

Сутра ће радови бити настављени у још једној улици у овом селу, а у припреми је још један пут који ће бити асфалтиран наредних дана.

-Град Шабац је шампион развоја. Развој је када за 15 месеци уложимо 15 милиона евра у путну и осталу инфраструктуру на територији нашег Града. Претходних 15 месеци урађено је 60 улица у граду, 90 улица у селима и 16 општинских путева. Настављамо да радимо све што смо договорили са нашим суграђанима. Очекује нас дуга грађевинска сезона. Имамо довољно новца да све завршимо. Радујемо се што грађани учествују у свему овоме. Да наставимо даље да развијамо Шабац, да живимо још боље, Шабац је наш, поручио је данас у Горњој Врањској начелник Градске управе Милан Васић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa