Инфо

4. јун 2020.4. јун 2020.
Конкурс за летње школице Канцеларије за младе

Конкурс за летње школице Канцеларије за младе

Канцеларија за младе града Шапца расписала је јавни позив за реализацију програма Летњих школица која се финансирају средствима из буџета града.

Као и претходних година, летње школице обухватају програме из: културе, спорта, науке, уметности, страних језика, књижевности, односно различите креативне радионице.

-Ово је јавни конкурс за избор предавача и летњих школица. Право на учешће имају сва физичка лица која имају пребивалиште на територији града Шапца, без обзира да ли је реч оградском, приградском или сеоском подручју. Првијава мора да садржи радну биографију, детељан опис садржаја радионице, број полазника, узрасну категорији, као и неопходан материјал за реализовање програма. Заинтересовани имају могућност пријаве до 18. јуна електронском поштом на адресу: sabacyouth@gmail.com или доношењем документације лично у просторије Канцеларије за младе у Господар Јевремовој улици - рекал је директорка Канцеларије за младе Наташа Лазoвић.

Комисија за избор Летњих школица, у року од 10 дана од дана истека рока за подношење пријава по расписаном конкурсу, врши избор Летњих школица, на основу мерила и критеријума овог Правилника.
Комисија доставља Градској управи предлог о избору Летњих школица, као и извештај о одбијеним и одбаченим школицама, са образложењем.

Предлог изабраних Летњих школица, објављује се на званичној интернет страници Града. Учесници конкурса имају право увида у поднете пријаве и приложену документацију по објављивању предлога за избор Летњих школица и право приговора, у року од три дана од дана објављивања листе. Одлуку по приговору, доноси Комисија у року од пет дана од дана његовог пријема.

Градска управа доноси одлуку о избору Летњих школица, на основу предлога Комисије за изабране школице, у року од 10 дана од дана подношења предлога Комисије. Одлука о избору Летњих школица, објављује се на званичној интернет страници Града и на огласној табли Градске управе града Шапца.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa