Инфо

4. јун 2020.4. јун 2020.
Фото: TV Šabac

Фото: TV Šabac

Група грађана "Поштено - Милош Милошевић" предала потписе подршке грађана

Група грађана окупљена око листе "Поштено - Милош Милошевић" коју предводи некадашњи градоначелник Шапца Милош Милошевић, предала је Градској изборној комисији потписе подршке грађана за учешће на предстојећим локалним изборима расписаним за 21. јун.

Како наводи Милошевић листу су формирали са заједничким циљем да добију подршку грађана како би наставили тамо где су стали 2014. године.

-Желимо да до сваког села дође градска вода, да наставимо реализацију, у пуном обиму програма "два на динар" када је у питању изградња путне инфраструктуре на сеоском и приградском подручју, потом програма "динар на динар" као вид помоћи станарима у зградама изграђеним пре 1980. године за реконструкцију фасада и постављање изолације, уз новину да ће и власници кућа моћи да конкуришу за средства за реконструкцију фасада и изолацију као значајне за енергетску ефикасност објеката. Наставићемо одржавање зелених површина у граду и околини, желимо да Велики Забран претворимо у парк - шуму, једну велику рекреативну површину. Преводим листу угледних и поштених људи и њихова подршка ме инспирише. Због тога смо тако и назвали нашу листу, истичући да само поштеним радом можемо учинити добре ствари за наш град и његове грађане - рекао је носилац листе Милош Милошевић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa