Инфо

5. јун 2020.5. јун 2020.
Двери Чачак: ЕПС преварила грађане

Двери Чачак: ЕПС преварила грађане

Градска организација Двери у Чачку оценила је данас да је Електропривреда Србије (ЕПС) "преварила грађане", јер је обећала да ће старијима од 65 година омогућити попуст од пет одсто за мартовски, априлски и мајски рачун за струју, без камате, уколико их плате до 30. јуна, а то обећање није испунила.

"Многи грађани су били непријатно изненађени када су на априлским рачунима својим очима видели, поред нереално велике потрошње, камату на закаснела плаћања. Сада је већ очигледно да одлагање банкрота државе и опстанак овог режима зависе од пљачке народа. Понајвише преко партијског ЕПС-а, што нам доказују последњи рачуни", наводи се у саопштењу Двери.

Двери оцену да је сурова реалност у Србији "партијско запошљавање у јавним предузећима без или са лажним дипломама, у којима предњачи ЕПС, историјски високо задуживање државе".

"Можда је неко и замислио да се камате на рачунима за струју не обрачунавају, али како? Како када је план државе да се додатно задужи, како процене говоре седам милијарди евра? Како када у фирмама раде страначки кадрови СНС без знања? И наравно најважније: како када на челу државе имамо патолошког лажова, који више не крије своју вучју нарав невешто сакривену у кожи наивног јагњета", наводи се у саопштењу Градске организације Двери.
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa