Инфо

7. јун 2020.7. јун 2020.
ЧЕСТИТКА ПРИПАДНИЦИМА ПОЛИЦИЈЕ

ЧЕСТИТКА ПРИПАДНИЦИМА ПОЛИЦИЈЕ

Поводом Дана МУП-а, Дана Полиције и Крсне славе Свете Тројице, начелник Мачванског управног округа Владан Красавац упутио је честитке припадницима Полиције, са жељом да свој Дан и Крсну Славу проведу у добром здрављу и срећи.

У честитки се каже: "Данас, 07. јуна 2020. године припадници МУП-а обележавају Дан Министарства унутрашњих послова, Дан полиције и Крсану славу .Прославља се у знак сећања на1862. годину када је 15.јуна на Духове, српска жандармерија одиграла пресудну улогу усукобима код београдске Чукур-чесме, као и у наредна два дана, током турског бомбардовања Београда.

Поводом овог занчајног датума, свим припадницима Полицијеи њиховим породицама честитам Празник са жељом да га прославе у добром здрављу и срећи.Управо захваљујући свима њима наши грађани се осећају безбедно и заштићено, што се посебно показало последњих дана у време епидемије и ванредногстања, када су, као и увек до сада, бринули о животима и сигурности свих нас". Начелник Мачванског управног округа, Владан Красавац

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa