Инфо

12. јун 2020.12. јун 2020.
Шабац мора постати универзитетски град

Шабац мора постати универзитетски град

Кандидати за одборнике коалиције Метла 2020- за Опстанак - Јаче од бојкота, поподне су разговарали са мештанима насеља Баир са жељом да чују њихове предлоге и сугестије како да се побољша квалитет живота у овом насељу, као и целом Шапцу. Најважнија порука са овог скупа је та да Шабац мора постати унирезитетски град, како би млади остајали да живе, раде и у њему стварају породице. Скуп је одржан испред Дома војске, а окупљени су се сложили да би управо на том месту требао да се налази универзитет.


Тема дебате је био овај део града, али и један од стубова наше политике, а то је образовање. Већ десетак година причамо о нечему за шта мислимо да је сада прави тренутак да се реализује, а то је да Дом војске постане седиште универзитета "Јеврем Обреновић". Само тако ми ћемо обезбедити да наши млади, квалитетни, најбољи људи, остану у свом граду, а да најбољи и најквалитетнији млади људи из других градова дођу да живе овде. Шабац заиста јесте први град Србије. Запамтите, бирајте људе, а не странке, поручио је Божидар Катић, кандидат на листи коалиције.

Носилац листе, Срђан Митрашиновић је позвао све Шапчане да упореде њихову политику са политикама других опција и да виде ко су кандидати у њиховим местима и да им ти људи буду гарант политичких програма опција које представљају.

-Ми верујемо да добри кандидати, добри и честити људи јесу наша највећа снага, истакао је Митрашиновић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa