Инфо

16. јун 2020.16. јун 2020.
Манифестација "Град је позориште" почиње данас

Манифестација "Град је позориште" почиње данас

Манифестацијом „Град је позориште“ шабачки театар потврђује свој слогн „Град су људи, град је позориште“, те су желели да ван своје матичне установе прикажу репертоар.

-Планиране изведбе није било тешко прилагодити новом окружењу и тако их учинити доступним публици. За све заинтересоване улаз је слободан, и радо их очекујемо. Прва представа намењена је најмлађима и на програму је данас од 19 часова у дворишту Културног центра, уколико не буде кише. За петак, 19. јун спремили смо „Писма из Авганистана“. Изведба је у Великом парку након чега следи концерт групе „МOON“ – каже Милена Миња Богавац, директорка Шабачког позоришта и напомиње да локације нису случајно одабране.

-Монодрама „Четири сузе Лазарове“ , глумца Синише Максимовића биће изведена у порти цркве Светих апостола Петра и Павла, 25. јуна, а наредног дана ће Слађана Пајчић у дворишту Дуњића куће одиграти представу о женским судбинама „Станија Тасић“. Највеће изненађење оставили смо за крај. Наиме, „Игре богова“ Анете и Ивана Томашевића своје друго извођење имаће 4. јула у Шабачкој тврђави.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa