Инфо

17. јун 2020.17. јун 2020.
Тома Фила дао подршку Алекси Игњатовић у кандидатури за градоначелника

Тома Фила дао подршку Алекси Игњатовић у кандидатури за градоначелника

Градски одбор Социјалистичке партије Србије данас су посетили адвокат Тома Фила и проф.др Радисав Шћепановић државни секретар у Министарству здравља. Разлог посете је подршка коалицији СПС-ЈС на изборима и њиховом кандидату за градоначелника Алекси Игњатовић.

Гости из Београда пре одласка у страначке просторије прво су обишли Адвокатску канцеларију Игњатовић, са којима је Фила породични пријатељ.



-Дошао сам да пружим подршку колеги да постане први човек града. Не постоји професија која боље зна људе од адвокатуре. Да је среће да у овој земљи свуда буде адвокат градоначелник. Ми радимо са народом. Најбоље знамо “с које стране ветар дува”. Сваког је могуће преварити сем адвоката. Било би добро да градоначелник буде адвокат, јер ће то много добро бити и за Шабац, а било би добро да и председник Владе буде адвокат, рекао је Тома Фила.

Алекса Игњатовић је навео да му је велика част што је истакнути адвокат посетио њихову канцеларију, ГО и град Шабац, што је подржао његову кандидатуру и препознао вредности које као коалиција нуде бирачима. Потврдио је речи свог старијег колеге да адвокати добро знају проблеме града и грађана и истакао је да је то управо разлог његовог кандидовања.

- Желим да не само кроз своју професију, коју успешно обављам, покушам да решим нарасле проблеме у граду и свих грађана овог града. Наш циљ је да позитивном кампањом покажемо да имамо праве људе и права решења за одређене проблеме који град притискају. Такође нам је циљ и да професијама, које су без разлога укаљане, вратимо достојанство. Не само адвокатима, него комплетном правосуђу, али и лекарима, ветеринарима, инжењерима, рекао је Игњатовић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa