Инфо

22. јун 2020.22. јун 2020.
Зеленовић: Захтевам понављање избора у Шапцу

Зеленовић: Захтевам понављање избора у Шапцу

Градоначелник Шапца и носилац листе "Шабац је наш" Небојша Зеленовић, захтева понављање избора на свим изборним местима у Шапцу, због уочених суштинских и формалних неправилности.

На конференцији за штампу, Зеленовић је нагласио да се ради о суштинским неправилностима због којих су бојкотовани парламентарни избори у Србији.

-"Желим да честитам свим грађанима и грађанкама Шапца који су имали грађанску храброст и људску одважност да на јучерашњим изборима слободно гласају... Бројне су неправилности на свим бирачким местима, наш правни тим систематизује те неправилности. Изнећемо све приговоре пред Градском изборном комисијом током дана и поподнева. Тражићемо понављање избора", рекао је Зеленовић на конференцији за медије у Шапцу.

Он је рекао да су неправилности утицале на "суштинску повреду слободе изражавања изборног права, и непоправљиве повреде изборног процеса у смислу формалних прекршаја", али није желео да прецизира какве су неправилности забележене и у чему су се оне огледале.

Листа "Шабац је наш" поднеће све рпиговоре са захтевом за понављање избора у Шапцу Градској изборној комисији која је надлежна да донесе одлуку по овом захтеву.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa