Инфо

30. јун 2020.30. јун 2020.
Почела подела средства за дезинфекцију

Почела подела средства за дезинфекцију

Активности поводом спречавања вируса ЦОВИД-19 се интезивирају, због тога је град Шабац обезбедио нове количине дезинфекционих средстава.

-Позивамо пре свега управнике стамбених зграда, односно лица која су овлашћена за одржавање реда у стамбеним заједницама, угоститеље, предузетнике и друга правна лица да дођу у одељење Комуналне полиције, у улици Јанка Веселиновића како би преузели одговарајућу количину дезинфекционих средстава – наводи Јелена Топаловић Петровић, помоћница градоначелника Шапца.

Ова средства се могу користити за дезо-баријере на уласку у објекте, зграде и остале радне просторе, као и за дезинфекцију руку и радних површина.

-Поново на оних 11 тачака у граду наши суграђани могу да узму средства за дезинфекцију из канистера, која су већ припремљена за коришћење – истиче помоћница градоначелника.

Такође, позива све грађане да се понашају одговорно и да обавезно користе заштитне маске како је наложио Кризни штаб када су у затвореном простору. Одржавање физичке дистанце и избегавање гужви су подједнако битни фактори.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa