Инфо

3. јул 2020.3. јул 2020.
Насловне стране за петак, 3. јул

Насловне стране за петак, 3. јул

Београдски дневни листови на насловним странама издања од 3. јула, пишу о пооштравању епидемиолошких мера у Београду због раста броја инфицираних корона вирусом.

АЛО - "Експлозија короне у Београду", о епидемиолошком стању у главном граду Србије.

БЛИЦ - Под насловом "Места са највећим ризиком: клубови, превоз и стадиони" лист пише о местима на којима се корона вирус најлакше преноси са особе на особу.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О пооштравању епидемиолошких мера у главном граду под насловом "У Београду 'катанац' на кафиће од 23 до 6".

ДАНАС - "Ми епидемију више не држимо под контролом", каже за лист начелник хигијенско-епидемиолошке службе Дома здравља у Тутину Митхат Еминовић. Под насловом "Да ли је Јовањица парадржавна операција" о присуству полицајаца медју осумњиченима за узгајање марихуане на пољопривредном добру код Београда.

КУРИР - "Нове мере, катанац на ноћне клубове и сплавове у Београду, ресторани и кафићи ће радити до 20 сати", о најављеним мерама у борби против корона вируса у Београду. "На јесен настава ће се одвијати и онлајн и у клупама", министар просвете Младен Шарчевић о новој школској години.

ИНФОРМЕР - "Могућа блокада Београда и нови полицијски час", о изјави председника Србије Александра Вучића о епидемиолошкој ситуацији у главном граду.

ПОЛИТИКА - "Инспекција испитује две смрти због неспоразума", о покретању контроле над радом Опште болнице у Ужицу након што у ту установу нису примљена на лечење два мушкарца из Сјенице са симптомима крона вируса, који су дан касније преминули.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Шеф полиције за корупцију ухапшен у случају Јовањица", о хапшењима државних службеника повезаних са афером "Јовањица". "Петковић сахрањен са шалом ОФК Београд", лист извештава о сахрани фудбалера и тренера Илије Петковића у Алеји заслужних грађана у Београду.
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa