Инфо

4. јул 2020.4. јул 2020.
Насловне стране дневних новина

Насловне стране дневних новина

Дневни листови на насловним странама издања за суботу 4. јула 2020. године, пишу о порасту броја оболелих од корона вируса, протесту студената због најаве да ће студентски домови бити затворени, о Косову и другим темама.

БЛИЦ - О најновијих истраживањима лист пише под насловом "Имунитет крда је потцењен и далеко већи него што мислимо". "За три године вредност Телекома биће већа за четири милијарде евра", каже за лист један од директора у тој компанији Владимир Лучић.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Корона може да потраје још годину и по", лист преноси упозорење стручњака. Под насловом "Гренел намеће свој пакет за чвор на КиМ", о томе да се специјални изасланик америчког председника за разговор Београда и Приштине Ричард Гренел и немачка канцеларка Ангела Меркел не слажу око ррешења за Косово.

ДАНАС - "Болнички капацитети у Србији скоро попуњени", каже за тај лист епидемиолог Предраг Кон. "Студенти остали на дистанци од политике", о протесту студената након најаве да ће студентски домови бити затворени због короне.

ПОЛИТИКА - "Највише мртвих у једном дану од почетка пандемије", о последицама корона вируса у Србији. Под насловом "Сусрет у Белој кући није отказан, него одложен", интервју са америчким амбасадором Ентонијем Годфријем.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa