Инфо

4. јул 2020.4. јул 2020.
Завршена седница Скупштине града

Завршена седница Скупштине града

Одборници Скупштине града усвојили су други ребаланс буџета града Шапца за 2020. годину, извештај о раду Штаба за ванредну ситуацију, као и Одлуку о давању сагласности на предлог Штаба за ванредну ситуацију о проглашењу ванредне ситуације на територији града Шапца.

Одборници су расправљали око пет сати, а најмање о тачкама дневног реда. Одборници Српске напредне странке непрекидно су у репликама поручивали да су градоначелник Шапца и актуелна власт бивши, да су грађани јасно рекли шта желе пошто је СНС освојио више од 30.000 гласова. И када је било речи о актуелној ситуацији у вези са коронавирусом у нашем граду, одборници СНС су говорили да је држава обезбедила ПиСиАр тестове, негирали да у Шапцу нема довољно тих тестова, без обзира на званичне подетке шабачког дома здравља.

Током вишечасовне расправе, одборници СНС су се углавном позивали на победу „чисту као суза“, „најфер кампању која је икада била“, без обзира што то није била тема скупштинксе расправе.

Једна од најзанимљивијих детаља седнице било је када су одборници СНС оптужили градоначелника Зеленовића да се игра са животима суграђана и да измишља драматичну ситуацију у нашем граду иако ситуација говори да је у Шапцу дошло до наглог повећања броја оболелих од Ковида.

Седница Скупштине града Шапца заказана је по хитном поступку с обзиром да је због епидемије вируса Ковид 19 било неопходно спровести хитну набавку заштитне опреме и донети Одлуку о ребалансу буџета којим би се омогућила прерасподела средстава због набавке неоходног заштитног материјала и због функционисања здравственог система на територији града Шапца.

Седница Скупштине града је због ситуације са коронавирусом одржана на отвореном, у дворишту Градске куће

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa