Инфо

8. јул 2020.8. јул 2020.
Насловне стране за данас

Насловне стране за данас

Дневни листови издања за среду, 8. јул 2020. године на насловним странама пишу о најављеним мерама председника Србије Александра Вучића у борби против корона вируса у Србији и протесту испред Дома Народне скупштине Србије.
АЛО - Вучић најавио нове мере "Полицијски час од петка до понедељка".

БЛИЦ - Миран грађански протест се претворио у нереде "Екстремисти повели упад у Скупштину, сукоби целу ноћ", пише лист. "Корона сад дуже траје и има више симптома", српски медицински стручњаци о корона вирусу.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "За викенд поново забрана кретања", о најављеној мери у борби против корона вируса. "Да бисмо избегли судар грипа и короне, мораће да буде вакцинисано два милиона људи", изјава председника Србије Александра Вучића.

ДАНАС - "СПЦ да не лови вештице него да подржава правдољубивост", о нападу Српске православне цркве на лист Данас. "Поново полицијски час за викенд", о новом полицијском часу који је најавио Александар Вучић.

ИНФОРМЕР - Пише да је вирус све опаснији "Корона убија више него икад, Вучић мора да врати полицијски час". Грци траже "Отворите границе за Србе".

КУРИР - Вучић о новим мерама "Полицијски час". Лист оцењује да се на РТС десила брука "Бујошевићу одбили пријаву за директора само зато што се није потписао".

ПОЛИТИКА - "Битку против короне изгубило још 13 људи", о пресеку стања епидемије корона вируса објављеног у уторак. "Вучић: Најтежи удар око 1. новембра", изјава председника Србије Александра Вучића о новом таласу епидемије корона вируса у Србији.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Виру удара на најмлађе "Осморо деце са упалом плућа у Мишовићу". Хоће Србију у ЕУ "Макронов план за Србију".

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa