Инфо

8. јул 2020.8. јул 2020.
Каменоване просторије Српске напредне странке у центру Шапца

Каменоване просторије Српске напредне странке у центру Шапца

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу ужаснут је климом коју у друштву стварају присталице политичких структура поражених на локалним изборима 21. јуна у нашем граду.

У немогућности да прихвате чињеницу да је Српска напредна странка имала 12.000 гласова више, сматрају да је искључиво насиљем и застрашивањем могуће прекројити изборну вољу Шапчана.

Тако су у ноћи између уторка и среде, каменоване просторије Српске напредне странке у центру Шапца, при чему је причињена материјална штета. Питамо се да ли је овај безумни чин одговор на пресуду Управног суда у Новом Саду да на 27 бирачких места у Шапцу буду поновљени избори?

Шапчани су 21. јуна јасно рекли шта мисле о политици која је овај град прекрајала две деценије. Сада ова убедљиво поражена група, уместо да распише понављање избора на 27 бирачких места, покушава да прекроји вољу Шапчана, оглушујући се о Закон, претњама, клеветама, уценама, али и каменицама.

Подсећамо све учеснике политичког живота у Шапцу да је једино место на којем је могуће поштено и демократски променити власт, односно дати суд о раду политичара, бирачко место, а не улица. У Шапцу су грађани пре 17 дана дали свој суд.

Захтевамо од надлежних да у што хитнијем року реагују, пронађу и приведу правди починиоце овог безумног и срамног чина. Апелујемо на државне органе да учине све да се оваквим појавама стане на пут.





Извор: ГО СНС Шабац

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa