Инфо

9. јул 2020.9. јул 2020.
Насловне стране за четвртак, 9. јул

Насловне стране за четвртак, 9. јул

Београдски дневни листови на насловним странама издања за 9. јул, пишу о насилним демонстрацијама у више градова Србије и одустајању власти Србије од најављеног уводјења полицијског часа у Београду због раста броја инфицираних корона вирусом.

БЛИЦ - Под насловом "Нема полицијског часа, али биће оштријих мера" најављује ограничења ради сузбијања епидемије корона вируса у главном граду.

АЛО - "Београд палиле стране службе и криминалци" ударна је најава на насловној страни листа који пише да је председник Србије Александар Вучић открио позадину насиља.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Ником нећемо дати да нам уништи мир" рекао председник Србије Александар Вучић поводом насиља на протесту због најављеног уводјења полицијског часа у Београду.

ДАНАС - У тексту "Бруталност полиције нема оправдање" о поступању припадника полиције током протеста у Београду.

ИНФОРМЕР - "Можете да ме убијете, али власт нећете срушити на улици", преноси лист речи Александра Вучића. Такодје пишу и да неће бити полицијског часа.

КУРИР - "Удар на Србију" наслов је текста на насловној страни овог листа у ком пишу ко, према њиховим изворима, стоји иза протеста у Београду.

ПОЛИТИКА - Под насловом "У српским болницама око 4.000 оболелих од вируса корона" о расту броја пацијената током епидемије.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Лист на насловној објављује имена и фотографије особа за које наводи да стоје иза нереда у тексту "Они су вође рушења и паљења Београда".
Бета

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa