Инфо

14. јул 2020.14. јул 2020.
Рад Градске управе града Шапца за време ванредне ситуације

Рад Градске управе града Шапца за време ванредне ситуације

Поштовани суграђани обавештавамо вас да се рад Градске управе града Шапца за време ванредне ситуације одвија редовно али да је због погоршања епидемиолошке ситуације у нашем граду, потребно смањити доласке у Градску управу, када год је то могуће, како би заштитили и себе и друге и омогућили редован рад Управе и у наредном периоду.
Сходно томе, потребно је користити друге начине подношења захтева и добијања неопходних информација за остваривање ваших права, као што су е-сервиси и достава поштом, на адресу Градска управа града Шапца, Господар Јевремова број 6.


Велики број захтева можете поднети електронским путем на одговарајућу е-маил адресу надлежног алужбеника а све информације у вези остваривања и коришћења права из надлежности Градске управе можете добити путем телефона 015/364-100 као и на телефоне које је свака организациона јединица истакла на улазу у зграду и на сајту Града Шапца.
Списак контакт адреса и бројева телефона можете наћи на сајту града Шапца, хттпс://сабац.рс/вести/обавестење-о-раду-градске-управе/

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa