Инфо

16. јул 2020.16. јул 2020.
фото: Бета

фото: Бета

Насловне стране за 16. јул

Дневне новине на насловним странама издања од четвртка највише пишу о најави председника Александра Вучића да ће Србија до краја године набавити из иностранства вакцину против корона вируса.

БЛИЦ - "Респиратор није свемогућ, све је више младих у тешком стању", лист преноси наводе лекара о клиничкој слици оболелих од корона вируса у Србији.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Под насловом "Кинеска вакцина спас за Србију?" о најави председника Александра Вучића да ће Србија до краја године из једне земље набавити ефикасну и безбедну вакцину против корона вируса. "Србима стављају жиг монструма", о новој резолуцији демократа у америчком Конгресу.

ДАНАС - Под насловом "Организатори демонстрација на слободи" лист пише да су израелски држављани које је власт оптужила за организацију протеста у Београду, пуштени из притвора.

ПОЛИТИКА - У тексту "Да ли су Тачију одбројани политички дани" о последицама оптужнице за ратне злочине против косовског председника. "Више од 500 медицинара заражено короном", о броју инфицираних здравствених радника у Србији.
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa