Инфо

22. јул 2020.22. јул 2020.
Насловна страна првог дигиталног издања

Насловна страна првог дигиталног издања

"Партнер" поново међу читаоцима

Шабачка компанија "Галеб", наши пословни партнери, после неколико година паузе, поново су покренули свој лист "Партнер", сада као дигитални часопис.

Раније је лист излазо у штампаном издању, а сада ће се представљати у дигиталној форми. Овај вид оглашавања компаније у складу је са савременим тенденцијама.

"Менаџмент “Галеб”-а је одлучио да вас поново редовно информише о свим важним догађајима у компанији.Враћајући филм уназад, од почетка светске економске кризе 2008. године, насилног одузимања “Заваривача” из Врања 2011, поплава из 2014. и још неких криза до ове последње изазване корона вирусом, схватили смо да ниједна није била резултат лоших одлука са наше стране. И све смо их преживели. Захваљујући пре свега нашим запосленима. На неке од криза осврнућемо се у наредном периоду. Наравно да свака криза носи и последице, али верујемо да ћемо све то заједно савладати и вратити “Галеб” тамо где му је и место – међу најуспешније српске и компаније у региону." Наводи се у поздравном обраћању уређивачког тима листа "Партнер".

Пословним партнерима наше куће честитамо нови почетак, односно наставак традиције листа "Партнер" и желимо им много среће у раду.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa