Инфо

3. август 2020.3. авг 2020.
Насловне стране за понедељак 3. август

Насловне стране за понедељак 3. август

Београдска дневна штампа у издањима за понедељак, 3. август 2020. године највише пише о економским резултатима током корона-кризе које је објавила премијерка Ана Брнабић, политичким реакцијама уочи прославе "Олује" у Хрватској, епидемиолошкој ситуацији у земљи и конституисању новог сазива Скупштине Србије.

АЛО - "Штаком претукао медицинску сестру", о томе да је пацијент напао медицинску сестру када му нису дозволили да изађе из болнице јер је заражен короном. Под насловом "Српски војници добили најмодерније пушке", о наоружавању Војске Србије.

БЛИЦ - "Број заражених испод 50 дневно до септембра", пројектује Кризни штаб за сузбијање ковид-19. Лист преноси и резултате истраживање "Галупа" о ставовима грађана "Срби не воле Трампа као што се прича". "Рат саопштењима Звезде и Партизана", о међусобним оптужбама два најтрофејнија домаћа фудбалска клуба.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Коментари на најаву да ће представник Срба у Хрватској Борис Милошевић присуствовати у Книну годишњици војно-полицијске акције Олуја "Милошевићев одлазак у Книн срамота за све Србе". "Имамо и више запослених, инвеститори не одлазе", оцењује Ана Брнабић.

ДАНАС - "Опозиција: Седница Скупштине не постоји", поводом конститутивне седнице парламента дан пре истека законског рока. "Највеће жариште у Европи наш регион", поводом погоршања епидемиолошке ситуације на Балкану. Ауторски текст лидера Двери Бошка Обрадовића "Важно је бити са праве стране барикаде".

ИНФОРМЕР - "Срби први у Европи добијају вакцину", лист пише да је то обећао кинески председник Си Дјинпинг. Лист преноси речи премијерке Ане Брнабић "Србија друга растућа економија у Европи".

КУРИР - Под насловом "Деца ’Олује’", сведочења из избегличке колоне 1995. О криминалним обрачунима на подручју Јужне Америке "Егзекуције, у рату картела убијено више од 10 Срба".

ПОЛИТИКА - "Неосуђеним злочинцима пресуђује историја", поводом контроверзи због давања улице у Београду Благоју Јововићу који је извео атентат на Анту Павелића. "Због недисциплине могуће ограничење броја људи на купалиштима", најављују Кризни штабови широм Србије. У водичу за потрошаче и текст "Како избећи ризике онлајн куповине".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Корона изазива губитак слуха", лист наводи последице вируса. О томе да на предстојећим парламентарним изборима у Црној Гори савез више опозиционих странака предводи професор Машинског факултета Здравко Кривокапић "Овај човек ће сменити Дјукановића
Бета

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa