Инфо

3. август 2020.3. авг 2020.
Сутра и прекосутра могуће временске непогоде у Србији

Сутра и прекосутра могуће временске непогоде у Србији

У Србији ће сутра бити променљиво облачно са сунчаним интервалима и топло, а локално су могуће непогоде са градом, олујним ветром и обилним пљусковима, нарочито у централном и јужном делу земље, најавио је Републички хидрометеоролошки завод.

Краткотрајни пљускови са грмљавином могући су ујутро и пре подне у Војводини, док се после подне, а нарочито увече и у току ноћи временске непогоде очекују и у остатку земље.

Дуваће слаб и умерен, у кошавском подручју и на планинама повремено и јак јужни и југоисточни ветар, који ће на југу Баната имати и ударе олујне јачине.

Најнижа температура кретаће се од 15 до 24, а највиша од 30 до 35 степени Целзијуса.

У Београду ће бити променљиво облачно и топло, у првом делу дана са дужим сунчаним интервалима, а после подне, увече и у току ноћи могући су пљускови и грмљавина.

Најнижа температура биће око 24, а највиша око 32 степена.

У среду се очекује нестабилно време са честом кишом, пљусковима и грмљавином, понегде и градом, олујним ветром и великом количином падавина.

Од четвртка ће бити променљиво, смењиваће се сунчани периоди и краткотрајни пљускови са грмљавином, који ће бити чешћи у централним и јужним деловима Србије. Температура ће бити око и мало изнад просека за прву половину августа.

Биометеоролошка прогноза за уторак, 4. август 2020. године:

Очекивана биометеоролошка ситуација може имати неповољан утицај на хроничне болеснике, нарочито астматичаре и особе са варирајућим крвним притиском. Главобоља и промењиво расположење су могуће метеоропатске реакције.
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa