Инфо

4. август 2020.4. авг 2020.
фото: Агенција Бета

фото: Агенција Бета

Насловне стране за 4. август

Дневни листови на насловним странама издања од уторка највише пишу о 25. годишњици прогона крајишких Срба у хрватској операцији Олуја и конституисању новог сазива Скупштине Србије.

БЛИЦ - Под насловом "Ко је од напредњака за власт са социјалистима а ко против" лист пише о опцијама Српске напредне странке за формирање нове Владе Србије. О узроцима ширења епидемије корона вируса у Србији у тексту "Прославе кривац за нова жаришта короне".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - У тексту "Приватници 'деру' на тестовима" лист пише да су цене анализа антитела на корона вирус у приватним лабораторијама и до четири пута веће него у државним. О судбини заменских туристичких путовања под насловом "Банкрот агенције брише и ваучере".

ДАНАС - О 25. годишњици прогона Срба из Републике Српске Крајине у тексту "Судбина 770 људи несталих у Олуји и даље непозната". "Остаћу у политици и ако ми прихвате оставку", каже председник ПСГ Сергеј Трифуновић који је због изборног неуспеха раније понудио оставку на ту позицију.

ПОЛИТИКА - "Конституисан нови сазив Скупштине Србије", верификовани мандати 250 посланика. Под насловом "Кинеским ракетама бранићемо српско небо" о набавци система ПВО ФК-3 из Кине.
Agencija Beta

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa