Инфо

7. август 2020.7. авг 2020.
Насловне стране дневних новина

Насловне стране дневних новина

БЕОГРАД, 7. августа 2020. (Бета) - Београдски дневни листови на насловним странама издања за петак, 7. август пишу о 25. годишњици хрватске акције "Олуја", о новој Влади Србије и о другим темама.

АЛО - Под насловом "Шапић министар, Дачић вођа патриотске опозиције", лист пише о саставу нове Владе која се очекује крајем августа.

БЛИЦ - О тензијама и 25 година после завршетка рата: "Могу ли Срби и Хрвати икад да се помире". О годину ипо дана преговора о укрупњавању Демократске странке "Уједињена ДС само лепа жеља". "Беба од 37 дана оболела од короне", о томе да и најранији узраст погађа епидемија.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Централна тема "Четврт века од хрватског злочина на Петровачкој цести". Лист тврди да се амерички дипломата Метју Палмер залаже за признање Косова "Палмер жели да Београд капитулира".

ДАНАС - О финансијском извештају српско-арапске авио-компаније који показује погоршање пословања у 2019: "Ер Србија зарадила оно што им је власт поклонила". Известилац за Србију Европског парламента Владимир Билчик каже: "Нова влада да се фокусира на владавину права". Лидер Двери Бошко Обрадовић о новом позиционирању на политичкој сцени: "Могућ заједнички излазак на изборе на свим нивоима".

ИНФОРМЕР - Лист наводи да "Отров из Бејрута прети и Србији". О изјави амбасадора САД у Берлину "Убијали смо Србе да бисмо на Косову направили муслиманску државу".

КУРИР - "СПС отима РТС", лист пише да Социјалистичка партија Србије жели да преузме контролу над јавним сервисом.

ПОЛИТИКА - У очекивању званичне одлуке о томе да ли ће настава у школама Србије од 1. септембра бити организована уживо или онлајн, лист пише: "Просветари још не знају како ће учити ђаке". Лист најављује "Састав нове владе за две недеље".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Лист наводи да је 115 милиона људи заражено корона вирусом "СЗО: Ово је сурова истина о корони".

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa