Инфо

8. август 2020.8. авг 2020.
фото: Агенција Бета

фото: Агенција Бета

Насловне стране за суботу, 8. август

Дневне новине у издањима од суботе 8. августа на насловним странама пишу о обраћању јавности председника Србије Александара Вучића, изненадној смрти кошаркаша Мајкла Оџоа, доносе разговоре са Тањом Фајон, Сашом Пауновићем.

БЛИЦ - О психолошким проблемима у доба епидемије короне "Да ли нам је живот на паузи?" "Одлазак нежног дива", о томе да је преминуо некадашњи кошаркаш Црвене звезде Мајкл Оџоа.

ВЕЧЕРЕЊЕ НОВОСТИ - "У Бриселу ћу тражити да се коначлно формира ЗСО", речи председника Србије Александра Вучића о сусрету са делегацијом Приштине најављеном за септембар. "Стало срце дива", такође о томе да је преминуо некадашњи кошаркаш Црвене звезде Мајкл Оџоа.

ДАНАС - Под насловом "Зашто је набавка медицинске опреме 'строго поверљива'?, текст са наднасловом "Влада крије податке о трошењу јавних средстава током епидемије". Разговор са одлазећим градоначелником Параћина и бившим замеником председника Демократске странке Сашом Пауновићем "Опозиција и даље чека да се 'искрцају савезници' на Балкан".

ПОЛИТИКА - "Формирање ЗСО услов за наставак дијалога", такође преноси речи председника Србије Александра Вучића о сусрету са делегацијом Приштине најављеном за септембар. Интервју са председницом Одбора ЕП за стабилизацију и придруживање Србије и Европске уније Тањом Фајон "Разговори с Вучићем су жустри, али искрени".
Агенција Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa